Chris Härenstam

Jag snappade upp följande under matchen Sverige - Argentina, kval till OS i handboll :

Kommentatorn Chris Härenstam om Sveriges försvarsjätte Magnus Jernemyr:                                                                            

" Han är som hämtad ur Sagan om Filmen ringarna "



Här är han, snillet :




// Jimmy Pop Ali

Classic Keanu

Sitter och ser på den klassiska rullen Speed och slås av en tanke. VIsst är Keanu Reeves världens mest överskattade skådis? Människan har ETT tonläge och EN min i sitt skådespelarregister. För att ge tyngd åt mina åsikter följer här ett antal bilder:






Keanu i ett välansatt skägg, men är han glad? ledsen? besviken? Svårt att säga...



Nyrakad och fräsch men hur mår killen. Egentligen ?



Wow kolla vilken fisyr! Men hur mår du Keanu?



Här står Keanu på något stort evenemang. Och som ni ser älskar han det! Eller ?





Ung och snygg i en nyinköpt skinnpaj. Men vad tyckte du om köpet Keanu?



Här sitter Keanu på sin nya hoj. Sammanbiten till max. han kanske har fått något i rumpen. Stackarn...



// Jimmy-Petter Sundgren

EM hägrar

Fyfan börjar få abstinens nu när alla de stora ligorna är färdigspelade. Men snart drar sommarens höjdpunkt numer 1 igång, nämnligen EM! Om jag hade fått vara förbundskapten för Sverige så hade jag spelat följande 11 i premiären:

Chris Isaak

Fredrik Stoor -  Oleg Mellberg - Boom Boom Hansson - Mikke Niss
                                                 
                                              Linderoth

Sebbe Lars                                                        Ljungan

                                               KK

                    Zlarre                          Elmander


Detta förutsatt att alla spelare är friska och krya. Vad tycker ni ? Hade ni ställt upp annorlunda ?

// Lars-Jimmy Lagersson

Rolig människa

Stod nyss och hängde utanför sjukhuset här i stan med min jycke.
När jag satt dä på en bänk och var inne i de djupaste katakomberna av mina egna tankar så kom den en äldre herre och satte sig på bänken bredvid och börjae prata med min hund.

-Hej hunden.
Jag svarade inte eftersom jag inte är någon hund och inte heller min hund svarade, utan tittade bara på karln som om han vore dum i skallen.
-Jaa du hunden, du har fattat det ser jag, fortsatte han.
Mitt intellekt började genast jobba på vad min hund hade fattat.
-Du har fattat, kommunismien är helt sinnessjuk. Vansinniga personer! Sa mannen och gick.

Jag började fnissa som en liten skolflicka och när mannen vände sig om och såg detta så hävde han ur sig:
-Kommunistjävel!

Mannen kom sedan tillbaka och pratade med mer jycken min om olika språk m.m.


Rolig kille tänkte jag, även om han var sjuk i huvudet och förmodligen hade en gammal molotovcocktail i innerfickan som han smuttade på allteftersom han funderade på var kommunisternas högkvarter fanns så han kunde kasta in sin cocktail och få slut på kommunismen en gång för alla.

Det var allt från Dave i soliga Västervik.

/dave the communist


30-årskalas i Linköping

I lördags var jag och min flickvän och en hel del andra personer på 30årskalas i Linköping.
Trots att alla kände alla under middagen var det smärtsamt stel stämning. Alla satt och kikade ner i golvet precis som om de väntade på att en hemlig gång till en skattkammare skulle uppenbara sig. Man hörde till och med lamporna surra.

Vi undgomar gjorde det enda rätta, åt så mycket gratis-mat och tårta vi bara kunde proppa i oss. Sedan flydde vi fältet med en låda carlsberg.

Vi hamnade efter en galen bilfärd som mest handlade om vem om kunde sjunga mest av "Hjalle & Heavy"-låtarna vi hade i bilen, och dricka mest, i min svågers lägenhet, där stämningen var fortsatt god och vår aldrig sinande öl-törst höll våra humör i topp.

När vi återvände till 30årskalaset hade alla i den äldre generationen åkt hem och kvar var människor i åldrarna 20-35 skulle jag gissa på, och nu var det mer fart på festen. Fick även en trevlig kommentar: "Det är stake i dendär grabben". Det var en fellow Överumare som sa det efter att han sett min systemet-påse, vad han inte visste var att den påsen var till 5 pers.

Efter en diskussion som startades med frasen: "Du är fan gay, eller hur?" och pågick i ca 1,5 timmar åkte vi och käkade på Max i Linköping, sedan somnade alldeles för många i en alldeles för liten lägenhet som luktade alldeles för mycket fyllesvin när vi vaknade dagen efter.

Har för mig att jag skickade sms till slim-jim om festen och att det var något jag skulle blogga om, men det har jag nog tydligen glömt bort, så jag skrev det jag kom ihåg=)

/davey

Eurovision song contest

Ligger och slötittar på tv innan jag ska till jobbet och vad zappar jag fram på min televsionsapparat?

Jo ett program där bl a Christer Björkman (i glittrig kostym för övrigt) och några till pratar om Eurovision Song Contest, tänkte först slänga ut teven genom fönstret när jag märkte att fjärrkontrollen inte fungerar som den ska eftersom jag är väldigt ogillande till den där skiten (även om jag kollar på det varje år av tradition). Men jag beslutar mig för att ge detta glitter och glamour program en chans.

Blev glatt överraskad när de visade Kroatiens bidrag, nämligen en 75årig (!) rappare om kallar sig för "75 cent". Kan ni tänka er vilken tuff gubbe. Kan se framför mig hur han bestiger sina black hip hop-bitches med hjälp av viagra och en och annan höftledsoperation.

Nu var kanske inte låten den bästa, men väldigt skön paus från alla homosexuella fjollor och glitter-divor som vanligtvis brukar husera i denna tävling.

En liten fundering jag har för att avsluta detta inlägg:
Var på Willy's i förrgår och handlade lite. Där såg jag en kvinna som kom och bar på en påse matpotatis. MATPOTATIS?!?! Använder man potatis till något annat än mat? Finns det tex cykelpotatis eller kanske kepspotatis?
Själv köpte jag potatis i lösvikt.

//Dave, potatishandlaren

Liket lever!

PJUH utstötte jag i en blandning av lättnad och glädjeyttring när jag såg att Dave är tillbaka. Jag har varit orolig för hans mentala och fysiska hälsa under tiden han varit borta. Vad skit som helst skulle ju kunnat ha hänt min favvo-gooner!

TIll en början undrade jag om han hade blivit kidnappad av cirkus Scott, där han skulle fått extraknäcka som clown. Den röda suput-näsan, det stora krulliga håret och dom sneda långa skånkarna har han ju redan!

Kanske hade han blivit bortförd av utomjordingar? Mer eller mindre tester ur ett analt perspektiv skulle ha gjorts, för att få fram svar på vad vi är för lustigt folk. Men de enda svaren dom fula aliensen skulle ha fått fram ur Davids kropp hade varit en smula tåsvett, gasig mage och en början till vindögdhet.

Josef Fritzl kanske hade smugit ut ur finkan och kidnappat honom. Sedan skulle David fått stifta bekantskap med Josefs favortikällare. Till frukost skulle det serverats källarfranska (tack Tom :) och han skulle aldrig mer fått se dagsljus.

Någon mycket mycket sjuk människa kanske hade smugit in till David på natten, styckat honom med en slö skridsko för att senare fryspacketera delarna och skicka dom till Ica. Rätt vad det var hade man suttit där med en 27 centimeters kabanoss i vrångstrupen! 

Men som tur är hade inget av ovanstående hänt! Förstå min lättnad när jag fick se min vän välbehållen. 

Nehe, nu ska jag se hur det går för Charlotte P i semifinalen av Eurovison, som den ärke-schlager-bög jag är! 

// Jimmy "Christer Björkman" Andersson


I'm Back

Efter en kortare tids rekreation i sommarstugan är jag nu tillbaka i stadens puls.
Jag har bytt ut fåglarnas kvitter mot invandrare som skriker på varandra på diverse språk.

Hur kommer det sig att de människor som kommer hit till Svea Rike beter sig som om de kan göra vad de vill?
Jag retar mig oerhört på deras högljudda diskussioner och kedjerökande i trapphuset. Får nog nart göra verkligehet av min dröm som jag drömde för några veckor sen. Nämligen att fatta mitt slagträ i min bästa hand och helt enkelt gå bärsärk på mina grannar och deras lägenheter.

Ni har säkert läst om mina bravader på jobbet och att det väldigt ofta förekommer gråt, igår hände det igen, och jag har börjat fråga mig själv:
Är jag elak mot barnen? Jag anser att jag inte är det, barnen får helt enkelt skylla sig själva.

Ikväll är det för övrigt Champpions Fucking League-final mellan Man U och Chelsea, och om Al Quaida någon gång ska bomba en fotbollsmatch så får vi hoppas att det blir ikväll.

/dave copperfield

Lika som (kånkel) bär



Gianluca Zambrotta ?



Franck Quedrue ?




// Jimmy Slånbär

I min fantasi (rullar vi runt bland mjuka kuddar)

Torsdag morgon, jag stiger upp ur sängen. Allt är lugnt och tyst. Jag går omkring i mitt rum i något slags mellanläge mellan sömn och medvetande. När jag kliver in i köket för att öppna kylskåpet, så står där inget kylskåp längre. Istället står det en chockrosa jukebox där och blänker. Utan att ha rört någonting går den igång av sig själv. Musiken som strömmar ut i rummet är Freestyles gamla klassiker Fantasi. Gigi Hamiltons underbara läspning får mig att må alldeles ljuvligt. 

Nynnandes på låten jag nyss hört, ger jag mig ut för att ta mig till jobbet. Tydligen har 6:ans stadsbuss slutat gå, för när jag kommer fram till busstationen är det enda jag ser dvärgar som cyklar omkring på tandemcyklar. Jag får ett infall och sätter mig bakom första bästa dvärg-ekipage. Mycket riktigt så sätter dvärgen fart på sina små ben och vi har snart nått fram till mitt jobb. Utanför dörrarna till jobbet står svenska manskören Orphei Drängar stiligt upprade i två led, som för att salutera mig. Dom är dagen till ära endast iförda varsin svart fluga knuten runt deras "paket". När jag får dom på varsin sida om mig stämmer dom i upp i ljuvlig stämsång och jag kan inte annat än att le lite snett och fortsätta in genom dörren.   

Döm av min förvåning när jag märker att ingenting på jobbet är sig likt. Det är mörkt och tyst, det enda ljus jag ser kommer från en soptunna. När jag kommer närmare ser jag att det står en man vid soptunnan. Han står där med trasiga kläder och värmer sig över en eld som brinner i soptunnan. Det dröjer ett bra tag innan han uppmärksammar min närvaro, men när han väl gör det spricker han upp i ett tandlöst leende. Då ser jag vem det är. Det är skådespelaren från USA, Frank Collison, mer känd som Horace i serien Dr.Quinn. Efter den stora succén med Dr.Quinn har det gått dåligt för Frank. Det började lite oskyldigt med kokain, men fortsatte snart in i ett helvetiskt porruniversum. Och det vi ju alla hur det slutar. Analklåda och bankrutt. Hans leende denna dag , i hans något sneda ansikte gör att jag fylls av hopp om en bättre framtid.

Jag och "Horace" tillbringar resten utav dagen med att utöva diverse alkoholrelaterade samkväm. Gud vilka sjuka berättelser jag fick mig återberättade. Han har varit med om mycket den där Frank.

När jag gick upp i morse var allting helt plötsligt som vanligt igen. Och jag börjar fråga mig själv om jag verkligen var med om gårdagen. Men så dyker minnet utav Frank aka Horace upp och då vet jag.


Såhär ser han förresten ut idag för er som undrar:




// LSD-Jim


Skoj och stoj

Dagens fråga lyder: Ska man få skämta om vad som helst, när som helst?

Frågan föddes i min sjuka hjärna i förrgår, när jag satt och tittade på något av nyhetsprogrammen. I och med den mycket tragiska jorbävningen i Kina så hade man en svensk-kinesisk kvinna i intervjusoffan. Det var så att hennes familj bodde kvar i det drabbade området och man hade fortfarande inte fått någon kontakt med dom. Så självklart infanns en viss spänning i studion, den låg som en tät osynlig dimma i rummet. När programledaren ställer frågan : " Hur känner du nu efter dessa dagar? " så häver sneögat ur sig följande: " Det har varit en väldigt skakande upplevelse ". Jag satte skinkmackan i halsen och började skratta så mycket att jag ramlade ner i en hög på golvet. Antingen så är just denna svensk-kinesiska kvinna den mest känslokalla människa jag någonsin sett, eller så hade hon inte den blekfetaste aningsjävel om hur orden som kom ur hennes mun lät för alla som hörde dom.


Denna bizzara händelse ligger alltså till grund för min fråga om man ska få skoja om vad som helst. Är det t.ex OK att dra ett skämt om jordbävningar, pedofili eller källarvåldtäkt  just för tillfället? Vad säger ni? Kom gärna med åsikter i kommentarsfältet.


// Sven-Jimmy Taube


Classic ironisk idiot

Hej mina vänner, det var ett tag sen sist. Jag har varit alldeles för dålig med skrivandet ett tag nu känner jag. Detta kan bero på att jag är en fulkomligt värdelös och obetydelsefull individ. Eller så beror det på att jag har haft en svacka i mitt kreativa tänkande. Det ena utesluter inte det andra.
Vad händer i mitt liv nuförtiden undrar säkert ni?

1. Jag sover
2. Jag jobbar
3. Jag skiter
4. Jag spelar FM

Sen sover jag igen och så rullar det på. Jag vet, det låter alldeles förträffligt! Inga problem med kvinnor, vänner eller pengar. Istället stänger jag in mig i min bubbla och låter ingen sticka hål på den.

Nehe nu ska jag förska vinna ligan med Newcastle på FM, heja mig!

// Svettlöken Jim


Pingstafton

Tårar, lavemang, överflöd av nakna kroppar, onani med målvaktshandskar, fotboll, grillat, spyor pga för stort intag av mat och dryck.
En askul fest?

Nope, en vanlig lördag på jobbet. Det är roligt nästan jämt.
Det roligaste tyckte jag var att vi ha rn enda målvaktshandske för fotboll på jobbet, den la jag på ett bord. Sen kom vi på en liten tjej ligga och onanera med den på hennes rum haha. Antrar att hon gillade att det var lite extra grepp=)


//Davey

Flamini lämnar för Milan

En sorgens dag, eftersom mitt internet varit ur funktion så fick jag just reda på att Flamini, mannen med pollisarna lämnar The Gunners för A.C Milan. Jag tyker det är grymt tråkigt eftersom han alltid varit en personlig favorit, men han får skylla sig själv om han vill förstöra sin karriär.

vem kommer bli defensiv mittfältare nästa säsong? (förslag mottages gärna i kommentarerna.)

Måste bara uppmana allihopa att ta ledigt 10e juni!
Just den dagen spelar Sverige mot Grekland i fotbolls-EM, så ladda upp med bärs och snack och ett gott humör för i sommar ska vi vinna EM!

/Dave in the cave

Lika som bär




Drottningen ?




Jokern ?




// Snygg-Jimmy


Pretty much everywhere, it's gonna be hot

http://www.youtube.com/watch?v=7QLSRMoKKS0

Haha Arthur, vilken kille! We love you.



// Jimpa

Gubbjävel

Gång på gång får jag det bevisat för mig själv att jag är 60 år gammal i kropp och själ. Här är några anledningar till varför:

- Dagen efter alkoholintag är jag numera mer död än levande. I går klockan 14 vaknade jag och "gick" hela halvmetern till soffan där jag sedan låg kvar resterande tiden av dygnet. Jag hade ena handen i kalsongerna medans den andra gick fram och tillbaka mellan chipspåsen och datorn.

- Allt medans mitt hårsvall på huvudet börjar tunnas ut så dyker det upp nya hår lite varstanns på min kropp. Nu senast axlar, knä och tå.

- Jag tycker det är "trevligt" att sitta en fredagkväll och titta på Så ska det låta.

- Filmer med "relationsproblem" börjar bli intressenta. Har t.ex gråtit till både Efter Bröllopet och The Notebook.


- Varje gång jag ser en söt unge vill jag nypa tag i deras kinder och sen ge dom en "sötsak".


- Jag har börjat läsa mer och mer i tidningarna, inte bara sporten och nöjet.

- Det har oroväckande nog börjat knäppa till i mina leder när jag rör mig, reumatism nästa.

Tyder inte allt detta på att jag är oerhört mycket äldre än jag iaf utger mig för att vara?


// Jimmy Karlsson Pyssling med sin egen mormor


En solig fredagsmorgon

Eftersom min goda vän jimmy inte skrivit något inlägg i vår blogg på några dagar kan jag bara utgår från att han drack alkohol i den mängd att han hoppade i vattnat vid skånes kust och flytit över till Danmark. Vi väntar fortfarande på livstecken jimmy.

Har fått ett nytt namn av barnen på jobbet: "Vivve"

Min valborg i kort var ganska händelselös då jag satt på jobbet och häckade. Välborgsmässo-aftonens höjdpunkt var när jag cyklade hem och det började regna. Vanligtvis brukar man ju inte bli glad när regnet börjar smattra på kroppen medans man cyklar hemåt 21.30 på kvällen. Men nu var det så att jag blev överdrivet glad och fnittrade något så outhärdlig mycket att jag nästan fick andnöd och svimmade samtidigt som jag försökte kombinera detta med att nynna på min mp3-musik och vara trafiksäker..

Varför blev jag så glad?
Skadeglädje förståss, man vill ju festa på valborg och om jag inte får ha skoj så ska alla andra ha tråkigt också och regnet bidraog förhoppningsvis till att folk blev blöta och förkylda.

En någorlunda rekonstruktion av min hemfärd. Skrattet och sången i länktipset får symbolisera mina känslor i hemvägen under valborgskvällen.

http://www.youtube.com/watch?v=TJ01iVKQm8k

/Dave

RSS 2.0