Dagen innan valborg

Jaa du jim, låter som om alla skåningar får låsa in sina döttrar, fruar och husdjur , grabbarna från tha island in tha sun kommer ju tydligen dit=)
låter skoj grabbar, ta en sup eller två för mig.

Undertecknad ska nämligen jobba imorgon, tre personal på en unge så det blir kanske inte så mycket action, men schysst med cash (så schysst med cash det kan bli som vårdare).

Spelade alldeles nyligen brännboll och fotboll med ungarna på jobbet.

Fotbollsmatchen: alla mot alla verkade det som, tänkte först ta det lugnt och låta barnen briljera för en gångs skull. Den tanken skrotade jag så fort en tjej sa: "men gå på och tacklas lite då!". Den lilla fröken lär inte säga så igen den närmsta tiden, men jag vann iaf matchen=).

Sedan var det dags för brännboll, ojämna lag. jag och en unge som är sjukligt bollrädd, (skriker som en liten tjej när det kommer en boll och rullar mot honom) mot fem st mer "aktiva barn". Men jag tror iaf vi vann efter en riktig spurt av moi. Visserligen blev det som vanligt mycket gråt och oschysst spel, mn det var kul. Tror dessutom inet av barnen märkte att jag sträkte mig i baksidan av låret med en gång. Hur ska det gå när barnens superhjältar visar sig mänskliga?

/dave, the man who doesn't need to shave

Valborg

På onsdag är det Valborgsmässoafton. Varför heter det Valborg? Min mormor heter Valborg, det kan väl inte vara därför? Mormor kanske gick bakom ryggen på morfar och  låg med någon högt uppsatt karl, nångång på 1800-talet. Och eftersom hon förmodligen var en hejare i sänghalmen (det där går nämligen i arv har jag hört) så bestämde sig nog denna högt uppsatta karl att döpa sista April i hennes namn. Men det behöver ju inte vara av den anledningen, inte alls. Detta är bara ren spekulation från min sida.
Om någon vänlig själ där ute orkar wikipedia upp detta åt mig, så varsågod. Jag orkar faktiskt inte, är alldeles slut i fingrarna. Har nämligen varit tvungen att hålla dom i styr nu i helgen när mina föräldrar varit på besök. Då kan man ju inte pilla på saker man kanske vill pilla på i vanliga fall.

Fy fan va roligt det ska bli på onsdag kväll förresten, då några av mina kumpaner kommer på besök. Jag funderar på att sätta ren sprit i dropp och gå omkring med under dagen, då jag jobbar. Undrar om chefen uppskattar det tilltaget? I vilket fall som helst så kommer vi göra Lund osäkert på onsdag, så passa er alla skåningar!


// Jimmy Hendrix


Lika som bär

image16

Jabba the hut ?

image17

Bert Karlsson i ett badkar fullt med mjölk?

Humor och bra analyser i barnböcker!

Var på möte med chefen idag, bara hon och jag.
Vi gick in i ett dunkelt rum med kala väggar och ett smått ekande.
Jag målade genast upp två scenarion i mitt huvud.

Scenario 1: Hon ville droga mig och sälja mina organ på e-bay. (Min penis kan ge mat åt en medelstor afrikansk familj i ca ett halvår.)

Scenario 2: Hon ville ha sjukt, perverst men ändå fantastiskt sex med mig och dela med sig av sina erfarenheter efter ett ca 50 år långt liv.

Nu blev kanske inte något av dessa scenarion verklighet, men jag ska tänka mig för innan jag försätter mig i en sådan situation igen...speciellt om jag har en man med mig in i rummet med tanke på scenario nr 2.

"Spring spring så fort ni kan, ni kommer aldrig ifatt en pepparkaksman".
Är inte ovanstående citat hämtat från "stora godnattsagoboken" en klockren analys av friidrottens löpnings-grenar som totalt domineras av mörkhyade människor, precis som många kvinnor säkert drömmer om att bli.
I mitt jobb söter man ofta på bra citat och meningar i just barnböcker. Iaf om man skruvar till det lite i tanken.

Jag tycker allt som oftast att det är fruktansvärt skojigt med skillnader i kultur och hudfärger. Ta t ex Näsans historia som är hämtat ur verkliga livet:
Det var en tant som försökte pracka på en somalisk man sill till påskbordet.
- I Sverige äter alla sill, det är en delikatess som alla gillar. Det smakar jättegott!
Vad hon inte visste att sill på somaliska betydde fitta.
Kan förstå att mannen blev lite ställd, men säkerligen grymt sugen på sill också.

Sånt tycker jag är ROLIGT!

/Dave, mångfaldens beskyddare

Vuxna män gör saker tillsammans

I likhet med ett av min bloggarpolare Davids tidigare inlägg, så går detta i manlighetens tecken. Idag på jobbet skedde något som man skulle kunna kalla för mirakel. Jag är ensam på min avdelning med att ha penis, vilket ibland kan kännas just lite ensamt. Men som tur är så har vi en vaktmästare på skolan som också är av det något lite bättre könet. Och när just denna vaktmästare, just denna vackra vårdag behöver hjälp med att flytta en tung byrå, vem frågar han? Mr skivstång himsjälv såklart!
Man kan säga att just där och då visste både jag och vaktis att vi för evigt kommer vara sammanlänkade. När våra spända biceps glänste av svett i solen och vi tittade varandra i ögonen, log vi båda en gnutta och fortsatte vårat manlighetsprojekt. När vi med stor precision placerat byrån på dess rättmätiga plats behövdes inga ord, vi båda visste vilket otroligt sammarbete som precis ägt rum.

Det jag sitter och funderar på nu är hur länge jag och vaktis kommer att slå följe genom livet, på manlighetens stig. Men med dagens bravad i färskt minne, kan jag inte annat än tro på ett mycket långt samarbete.


image15

Jag och vaktis om sisådär 50 år. Jag är han med kryckorna, för jag är lite yngre.

// Handsome Jim

Blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår....

Låt mig få berätta om min dag idag. Vaknade 05.30 med sedvanlig totalpessimistisk syn på dagens prövningar.
 När jag gick till jobbet var det kallt som fan, jag hade till och med vantar på mig och det låg frost på marken.

Kom till jobbet ca 07.25 och hamnade genast i hetluften genom att bli måltavla för ord som "fitta", "knäppo" och fraser som "ät skit din jävla mört!", allt detta innan jag ens hängt av mig min jacka. Med dessa verbala attacker som färskt minne fick jag inget kaffe när jag kom till jobbet heller. Kan säga att dendär "morgonstund har guld i mund" lät mest som skitsnack just då.

Men dagen artade sig, skickade iväg alla barn i tid till skolan, skickade iväg kollegorna i tid. Och jag städade litegrann medans dagens väder sakta blommade ut till vår!
De sista tre timmarna på jobbet tillägnade jag i en utemöbel på baksidan på jobbet medans jag slickade i mig glassar på löpande band, drack en del kaffe och åt kakor mitt i vår-solen. Mådde alla tiders!

Sen kom mina kollegor tillbaka och anklagade mig för att ha varit "icke effektiv" under arbetsdagen. Dom ska bara veta vad jag kämpade med alla mina piggelin för att hinna äta som innan dom smälte.

Skönt med våren och snart kommer sommaren, kall öl på uteserveringarna vid vattnet under ljumna sommarkvällar.

/ Dave, workaholic


En vänlig figur

Detta inlägg tillägnar jag en av mina vänner. Vi träffades en helt vänlig blöt höstdag, ovetandes om allt  som var, var jag glad, för jag visste vad jag sa och det jag sa det var jävligt bra. Nä nu gled jag över på en av LOK:s texter här...

Men det var iaf höst och vi träffades iom att vi båda hade bestämt oss för att gå fritidsledarlinjen i Gamleby. Till en början undrade jag vem fan den här skrockande, högljudda lirare var. Men allt efter tiden rullade på och jag så att säga "kommit honom in på skinnet" , så började jag förstå vilken underbar person detta var. Jag beundrar honom av flera olika anledningar. Bland annat:

- Han är en livs levande gittar-mongul


- Han står för sina åsikter och är dessutom insatt i det mesta


- Han är fruktansvärt horribel på poker, vilket lämnar mer i vinst åt undertecknad..


- Han kan konsten att bära upp ett rött skägg. Så till den milda grad att det pirrar till i hela kroppen när man ser det


- Hans skratt kan med all enkelhet härledas till ett får


Vår alldeles egna Emil "Näsan" Näsström är en egen, unik person. Vi älskar honom för detta. Keep up the good work Noosie!


En bild på skönheten :


image14


// Jimmy Shakespeare


Similar as berries 20/4

Jens LehmannDavid Hasselhoff i sina yngre dagar
Jens lehmnn, målvakt i Arsenal.          David Hasselhoff i sin ungdoms glansdagar.


Eftersom jag är lika snabb i tanken som jag är på att springa när notan kommer in på resturangen så har jag snabbt som ögat lagt upp gårdagens "lika som bär".

Har för övrigt FF (fittfritt) här hemma eftersom tjejen är i (kn)Ullared tills imorgon kväll.
Det innebär att alla hushållssysslor står och väntar tills ca en timme innan hon kommer hem. Jag bor alltså i en härlig ungkarls-lya i ca 26 timmar till. Life is good!

Fruktansvärt het frisyr på Mitch för övrigt=)


/Jungle-dave

Tattoos

Efter hårda påtryckningar kommer här bilder på mina kroppsmålningar.

Min första: (Arsenals första klubbmärke)

image9

Min andra: (Dave Grohl, Jim Carrey och Dennis Bergkamp. Sett uppifrån och ner)

image10

Min tredje: (Två stycken Koi-fiskar. Mitt stjärntecken är fisk)

image11


Alla tre är gjorda utav Johan Warodell. Här följer en länk till hans hemsida:   http://www.warodell.com

Har ni några frågor eller synpunkter så tveka inte på att kommentera.

// Slim Jim




Hjärtat i halsgropen

I går uppstod det en väldigt intressant incident på jobbet. För att ni läsare ska få en liten större inblick i hur jag mådde denna dag så kan jag först berätta att: Två dagar tidigare, alltså i onsdags så följde jag med en vän till gymmet för att genomlida ett så kallat "boxing-pass". Jag kan säga som så, att efter träningen var jag så utmattad att helvetet helt plötsligt uppenbarade sig som ett väldigt mysigt ställe. Sedan är jag en sådan person som har den värsta träningsvärken två dagar efter träning, med andra ord kändes kroppen som nykokt spaghetti just denna fredag. 

Nåväl, när vi är ute på en av våra raster, så börjar Conny (som jag skrivit om tidigare) att klätttra upp på det staket som löper längs hela utegården. Detta staket når mig till axlarna ( jag är ca 182 cm lång). När han står i position att slänga sig över staketet, blickar han först bakåt för att försäkra sig om att någon av assistenterna inte är tillräckligt nära för att haffa honom på direkten. Sedan sker det oundvikliga: Conny hoppar och börjar springa i maxfart rakt ut mot vägen. Jag hade såklart dragit nitlotten att står närmast så vad gör jag? Med ett löpsteg likt Johan Wissman på 200 m kutar jag rakt fram mot staketet, häver ut min högerarm och slungar mig på ett otroligt graciöst sett över. Ha nu i åtanke hur min kropp kändes med tanke på träningsvärken. På något mirakulöst sett lyckas jag att inte slå ihjäl mig på vägen ner. Sedan var det bara att häva upp sin lätta fjäderviktskropp och fortsätta löpa. Som tur var hann Conny inte så långt innan jag kunde hiva in honom i min björnfamn.

Alla nöjda och glada. Ja kanske inte Conny då, han hade nog velat springa ett par kilometer till, bara för att jävlas.

I nästa inlägg ska jag lägga upp bilder på mina kroppsutsmyckingar.

Er hjälte // Jimmy Mcgyver


Världens snålaste?

Slog mig idag att jag är lika trött på hamburgare som Sir Alex Ferguson måste vara trött på att tugga tuggummi och att se alkoholiserad ut.
Jag åt nämligen hamburgare i fredags, lördags, söndags, två gånger i måndags, en gång igår och en gång idag. Tror jag ska ta ett litet uppehåll nu.

Har några veckor nu listigt observerat att det ligger ca 7 kr utanför min port halv nergrävda i jorden. Är det kanske en gammal vikingaskatt som sticker upp? Eller är det någon slarvig ungdom som slängt dom där?
Hur som helst har jag beslutat mig för att ikväll, efter mörket fallit ge mig ut och samla ihop denna lilla förmögenhet och stoppa den i fickan. Sedan ska jag belåtet spatsera därifrån och begrunga min nyvunna förmögenhet.
Är jag världens snålaste som jag hört så många gånger?

Har för övrigt ett häftigt litet sår, med tillhörande blåmärke på kinden efter att min kära syster kastat nycklar på mig från fjärde våningen. Ser ut som en riktigt gangster.

/dave

Världens i särklass bästa uppfinning?

En god vän till mig vid namn Henning "Mr Muscle" Palmefors, nämnde en gång för mig att det finns en uppfinning med namnet Pussy Snorkel. Efter lite googlande hittade jag detta :


image8

Tydligen finns det alltså ett företag på riktigt som har tillverkat dessa Pussy Snorkels, och dem marknadsför sig med följande text :

"The cone shaped nostril inserts were designed to allow one size to fit all. The slider provides a snug fit. The clitoral stimulator, with natural head movement, excites the receiver, in addition to the oral arousal. In short, it doubles the pleasure, and doubles the fun! With The Pussy Snorkel you won't miss a lick! "


Följt av en informationstext:

" The Pussy Snorkel allows a man to continue breathing while performing oral sex on a woman in a spa, bathtub or even a bowl of green Jell-O. Insert the breathing apparatus into your nostrils, rub the clitoral stimulator against your favorite coral reef and start with the tongue action. With the Pussy Snorkel, any man can be a dive master. "


http://www.pussysnorkel.com/facts.htm


// Jimbolainen


Måndag 14/4 och det är fint väder

Måndag idag, lider inte alls av det då jag har jobbat hela helgen ändå.
Igår förlorade mina kära Gunners mot Man U. Överlag så gjorde Arsenal en bra match, men jag har dock några synpunkter jag vill dela med mig av.

Eboué- Varför spelar AW honom? Enligt mig kan han inte passa, inte skjuta och inte värdera situationer. In med Walcott.

Straffen- Är det inte riktigt klantigt att Gallas att ta med handen där?

Men vilken match det var, vilket tempo. Synd bara att Arsenal inte kan göra mål på sina chanser, och därmed kändes mina öl som jag halsat i mig som ett "big waste of time".
Nej nu glömmer vi det här debaclet och ser fram emot en ny säsong för då ska vi köra över allt motstånd och vinna allting;)

Vill för övrigt berätta att jag blev hotat med "spö" 4 gånger igår på jobbet av en kille för att jag sjöng glädjesånger om Arsenal.
Samme pojke kom sedan fram och ville försonas, trodde jag.
-David, du är så sööö...FET!
Sprang genast fram och gav grabben en glidtackling á la gallas.

/dave


Lika som bär 13/4.

christiano ronaldobäbis
 Cristiano ronaldo?            Gråtande bäbis?

Här har ni dagens bär, brought to you by dave!

Nu är det snart dags för mathen mellan Man U och Arsenal, vi håller alla tummar vi kan för att Arsenal vinner!

/Dave

Jimmy som dvärg

Jimmys dvärg-tvätt
( På bilden ovan ser vi hur Jim skulle se ut som dvärg medans hans ägare ger honom ett bad.)

För övrigt delar jag din skräckblandade förtjusning för dessa små krabater. Jag menar de kan ju utan förvarning ge dig ett slag på pungen utan att du ens ser dem böja sig framåt, en pungspark skulle dom dock aldrig klara av och det är ju skönt eftersom det ju oftast är mer kraft i sparkar.

/ dave barbaren

Att stjäla en dvärg

Jag har kommit fram till slutsatsen att jag har blandade känslor angående dvärgar. Samtidigt som det går kalla kårar längs min rygg när jag tänke på deras små bulliga armar och spruckna röster, så kan jag inte annat än att dra på smilbanden och bara älska dom små liven. Jag menar, tänk er att stjäla en cirkusdvärg, ta med honom hem och bara pyssla om honom. Man kan sitta uppe halva natten med tända ljus och diskutera livets svåra frågor. Eller varför inte klä ut din alldeles egna dvärg i olika kostymer. Så du får känslan av att ha din egna Ken eller Barbie. Hade jag haft en dvärg så hade jag nog klätt ut honom/henne i någonting liknande detta:





image4


// Er alldeles egna Stimmy Jimmy


casual friday

Fredag, idag har jag varit ledig. Det har varit grymt skönt att komma ifrån jobbet ett tag.

Var hos frissan idag. Fan vad dom kan prata domdär frisörerna. Mer än en gång kom jag på mig själv att tänka, "shut the fuck up before I kill you". Jag går ju inte dit för att få kompisar direkt. Dock var kvinnan som klippte ingen tankeläsare och fortsatte bara prata.
När hon var klar med sitt halvdana jobb, så hade hon dessutom i nästan en hel näve hårwax i skallen på mig och medans jag gick hem så skämdes jag mer än när jag gick dit.

Var även och handlade idag och på vägen till willy's mötte jag en röd bil, i bilen satt två män och och stirrade på mig medans de körde förbi.....jag stirrade tillbaka och försökte febrilt komma på vilka det var. När de var jämsides med mig hälsade föraren på mig, han var tjock och tatuerad på bröstet, hur såg jag detta? Jo kära vänner, för puckot hade ingen tröja på sig. Vad är det för människa som åker bil utan tröja i April? Okej om vi hade varit i Thailand eller något. Måste medge att jag stör mig en del på människan, men jag kom tyvärr aldrig på vem det var.

Eftersom Junta gillade min tidigare roliga historia så bjuder jag på en till och håller tummarna att den blir bra.

När mannen kom hem så såg han att hans sambo packade sina väskor.
-Vad gör du? Vart ska du ta vägen?
-Jag lämnar dig, för du är en äcklig pedofil!
-Vad fan säger du? Det är jag ju inte, skriker mannen.
-Jo det är du ditt äckel.
Mannen blev irriterad och svarade:
-Det var hårda ord för en elvaåring.

/dave

Some men like to hear the cannonballs roaring

Vad får du alla limerickar ifrån jimmy?
Limerickar har nästan blivit din grej nu:D

Jag har målat idag på jobbet.
"Ni två är män, ni är händiga så ni får måla". Vi män såg på varandra i samförstånd och tackade genast ja till erbjudandet.
En perfekt avslutning på en lång arbetsdag. Stänga in sig i ett rum med 50% av den manliga personalen (jag är de andra 50%en) och andas in berusande ångor och kladda ner saker. Kladdade tyvärr ner mina kläder en hel del, men hade inte målaroverallen varit storlek mindre hade det gått prickfritt så att säga.
Vi hann med en hel del roliga samtalsämnen och hantverkarpauser.

Gudrun Schyman red i skogen och mötte Göran Persson.
-Vilken fin hingst du har Gudrun.
-Det är ingen hingst, det är ett sto, svarade Gudrun.
-Nej jag ser väl att det är en hingst.
-Nej, Carl Bildt sa att han aldrig sett en så stor fitta på en häst förut.


/dave

Roliga timmen

Först ut är dagens limerick:

" För en flicka som kom ifrån Vret
hermafrodit var en stor konstighet
Så hon fråga sin mor
som svara: Jag tror
du får fråga din pappa, hon vet! "

Och såhär i Kinatider (jag tänker främst på OS och en eventuell bojkott) så passar det väl bra med ett Kines-skämt!

Varför är kineser bättre på att dricka kaffe än att köra bil?

Jo för att dom är mycket säkrare bakom latten...



// Jimbo


Dagen efter

Idag är det dagen efter Arsenal åkte ur CL. Har försökt samla tankarna hela dagen. Kan bara konstatera att straffen var feldömd och att Arsenal var värda att gå vidare efter att ha varit bätte i matcherna sammanlagt. MEN det är målen som räknas. TYVÄRR!!

Annars vaknade man med det humöret man kan förvänta sig, nämligen fly förbannad. Med den sinnesstämningen har förmiddagen och den tidiga eftermiddagen inte varit lätt. Blev genast retad på jobbet när jag klev in.
Sedan började man jobba och humöret steg sakta men säkert p.g.a roliga kollegor och mycket vinster i kortspel.

Om man bara ser till arbetsdagen har det varit en av de bättre dagarna på länge, ser man till resten av dagen har det varit pest och pina att vara jag.

Imorgon ska man jobba från 06.30 till 17.00, det känns sådär, men man ställer ju upp om man kan hjälpa verksamheten.

Nu ska vi nart börja lägga ut bilder på bloggen, så ni kan få en ännu mer detaljerad inblick i våra liv. I.a.f ni som inte känner oss personligen;)

Får väl se om man hinner slänga ivär ett inlägg på jobbet imorgon.

Godnatt vänner och bekanta, ser fram emot att jobba med samma härliga gäng imorgon:D

Skinny Jimmys tankar

Ska försöka summera lite av min tankar denna helt vanliga tisdag den 8:e April 2008.


Det första jag får höra när jag kommer till jobbet i morse är : " Gud nu är det verkligen en sån där tråkig kyla" Vaddå tråkig kyla? Finns det rolig kyla? Typ att 10 cirkusdvärgar jonglerar med taiwanesiska dvärgschimpanser i 5 minusgrader? Jag fattar 0... 

En annan rolig sak hände idag på jobbet. Ett av barnen jag har hand om, vi kan kalla honom för Conny, sitter i ett av rummen han gärna stannar kvar i (han är annars väldigt rymningsbenägen av sig).  När jag för två sekunder tappar koncentrationen och tittar bort, ser Conny sin chans och drar iväg. Jotack, tjena tänker jag när jag ser att inte Conny är kvar i rummet.
Med mitt bästa "börja tidigt - sluta sent-humör" börjar svetten sprida sig från min panna likt en vattenspridare. När paniken når klimax, ser jag våran mat-tant stå utanför personalrummet med en minst sagd konfunderad min. Det visar sig då att Conny har passat på att smyga sig in i personalrummet, medans mat-tanten gått ut och sen låst dörren. På så sätt har då Conny låst ut henne och där kommer jag och kan då inte annat än att se det dråpliga i situationen, så jag börjar skratta. Jag skrattade så mycket att jag fes en skvätt.
Jag bad självklart våran mat-tant om ursäkt och jag kunde låse upp dörren åt henne.

Igår vann jag på oddset! igen! Så till alla er kvinnliga läsare säger jag bara: Om ni blir tillsammans med mig så är ju pengar inte erat största problem längre!  (Min penis kan dock bli ett, 27,5 cm)

Jag såg precis att Radiotjänst i Kiruna har ringt mig två ggr. Vad fan vill dom mig? Okej ifall Dalarnas Auktionsbyrå i Falun hade ringt, då hade jag ju åtminstone fått mig ett gott skratt, Adressen till dom är nämligen: Ryckepungsv. 3    79177 FALUN

Till sist måste jag bara få ur mig lite nervositet inför kvällens match mellan Arsenal och Liverpool. Det kommer bli sjukt spännande! Jag hoppas att Rafa "mannen vars skägg ser ut som ett lösskägg köpt på bubbeltian" Benitez kommer drömma mardrömmar inatt, efter att Fabregas och grabbarna totalt kört över LiverFoolsen. Må bäste lag (Arsenal) vinna!


Dagens musiktips: Cobra Starship - Guilty Pleasure. Årets fest-låt alla kategorier. Och ja jag vet Linnet, ni jänkare har redan lyssnat er trötta på den =)


// Jimbo


Kylan har bitit tag....

i mina allra privataste delar och även övriga kroppsdelar.

Kom precis hem från valpkursen. Det har varit ganska svinkallt, blåsigt och regnigt. Jag frös, jag huttrade och jag lyssnade på instruktören ungeär lika bra som de andra valparna som var där.
En av de få gångerna var när instruktören kom fram till oss och sa: "Han är ju så ful att han är söt". Menade hon mig? Gillar hon mig?
Som den coola katt som jag är så stirrade jag ner i backen och klämde ur mig ett krystat  "eeehh...hehe". Halva inne som det heter.

Nu är nervositeten på god väg och jag har redan börjat känna alla fjärilar i mag-trakterna (men det kan bero på att mina korvar jag stekte förut så aningen suspekta ut).

Cesc Fabregas är en kille jag gillar skarpt för övrigt och jag tror att han kommer göra en stor-match ikväll och ensam skicka ut Liverpool ur Champions League. Han ser ganska bra ut dendär Cesc också, och han är rik och bara 20 år eller något. Tror ni han gillar äldre killar som bloggar och hejar på Arsenal?

Totalt sysslolös

Som ni kanske förstår är jag för tillfället helt sysslolös, är hungrig som en utsvulten elefant.
Jag har äntligen en lugn stund efter jobbet och konferens och innan mat och valpkurs med jycken och det enda sättet jag kan komma på att få tiden att gå är att skriva om min misär, eftersom min tjej bestämt att det är för tidigt att äta.

Ikväll är det match!
Antingen är det att jag är trött efter en hård dags arbete, eller så är det för jag är så säker på avancemang för the gunners men jag är inte så värst nervös inför matchen.....i.a.f inte än men det kryper nog in lite nervositet under skinnet senare ikväll.

Nu ringer min matochsov-klocka, som skalman sa. Nu ska jag ha mat om jag så måste laga den själv!

Vi hörs innan avspark för att stämma av sinnesstämningen och ta matchpulsen.

Fridens liljor


Äntligen hemma

Kom nyss hem från jobbet. Har varit en underhållande dag på jobbet idag, har spelat tv-spel, UNO och fotboll. Hann även med att driva en del med en man som kom in på jobbet som såg ut att ha utlänsk härkomst (är inte rasist:p). Så får man bara bete sig när man jobbar med det yngre gardet på jobbet.
Jag förlorade varje gång på tv-spelet (inte okej för mig som är jobbets sämsta förlorare att förlora på tv-spel mot barn på 7 år). Bör tilläggas att jag har fått frågan: "David, borde du verkligen spela spel med barnen? Det är ju bara på skoj". Mitt svar löd som fäljande: "det är inte på skoj, inte konstigt att du jämt förlorar när du tänker så".

För övrigt var jag så gott som invincible:D

Ni skulle ha sett vår fotbollsmatch, det var verkligen hårda tag. Tre av deltagarna grät mer än en gång, vi andra tre var personal. Utan att skryta så var jag felfri i försvarsspelet och ruskigt effektiv i anfallsspelet och alldeles lagom ful i närkamperna.

Fick gå hem tidigare från jobbet också, man ska ju sluta på topp som det heter. Men medans jag gled fram i kvällsmörkret på farmors crescent-cykel som en oljad blixt så kunde jag inte sluta tänka på att jag förlorade på tv-spelet. Kände genast en obehaglig känsla i magen, ni vet som när Sverige åkte ur fotbolls-VM. Sedan kände jag att jag hade dåligt rull på cykeln så jag kolade bak-däcket medans jag flög fram över en gata. Ett tips: kolla er för när ni cyklar. Jag var nämligen nära att bli manglad av en lastbil. Det var lite spännande, och jag glömde genast bort känslan i magen. Tror dock inte jag kan rekommendera nära döden-upplevelser som medicin mot oroliga mag-känslor.


Till sist är det match imorgon, Arsenal mot Liverfool. Vill säga samma sak till Arsenal som jag sa till ungarna på fotbollsmatchen idag när de låg och grät: "För fan gubbar, skärp till er och sätt era chanser istället. Det här är ingen lek!"

Med dessa ord vill jag tacka för idag.
Hoppas vi ses igen imorgon.

//Dave, kungen på jobbet

Dagens Limerick

" 4 bögar från Laos, satt i ett badkar och skrek kom och ta oss!
när en elak kamrat hällde korvar i spat
utbröt bråk på gränsen till kaos "


Tack, Tom Hårdrocksson för denna geniala bit text! En jimanddave t-shirt kommer skickas till dig med post!

// Jimmy Pop


Bra start på dagen

Idag vaknade eran hjälte 07.55.
Hörde direkt när jag vaknade att jag kände igen ljuden som strömmade genom min lägenhet. Kan inte direkt säga att jag gillar ljuden, men jag studsade ändå upp som en kapsyl på en omskakad Fanta. Jag gick med raska steg mot dörren och där såg jag det jag hade befarat genom titthålet.

Min granne och hennes pojkvän bråkade, igen. De bråkar ganska ofta, i.o.f är det ganska underhållande i två minuter att lyssna på dom och deras små obetydliga problem. Om de hade hållit sig i deras lägenhet hade det varit lugnt. De här människorna står dock i trappuppgången och skriker på varandra, JÄVLA IDIOTER!
Nästa gång ska jag ringa polisen om dom bråkar såhär tidigt på morgonen.

Snart ska jag springa iväg till gymmet och träna litegrann så jag är pigg och glad på jobbet senare idag.

Tror för övrigt min kära flickvän blivit inspirerad av grannen då hon i stort sett bundit upp mig på ett hjul, snurrat igång hjulet och börjat kasta knivar med klagomål och liknande mot mig. Jag har listigt aktat mig för dessa försök till bråk......tills nu.

Kvinnor, finns det något mer överkänsligt?

Imorgon ska Arsenal slå ut Liverfool ur CL och de ska bli väldigt kul att se:)
Men först en tråkigt grå mändag som ska genomlidas, efter denhär morgonen kan de tväl knappast bli sämre...eller?

Vill passa på att skicka en eloge till Jimmy för hans lika som bär-idé, jag har två bär som passar utmärkt nästa vecka.

/Dave

Lika som bär

Jag kom på idén att införa lika som bär här på bloggen. Jag tänkte att det kunde bli ett återkommande tema, varför inte en gång i veckan? Först ut blir:

image2                                                                                     
Bob Clendenin

(Skådespelare, syns bland annat i Scrubs och that 70´s)


      image3


         Jan Koller
        
      (Tjeckisk landslagsman i fotboll)



Har ni några synpunkter på våra bär, eller har ni förslag på några sköna bär så hör gärna av er, så får vi se om dom blir publicerade!

// Uncle Jim


Söndag med Dave

Idag är det söndag och undertecknad känner sig litegrann bakfull, inte bara av alkohol utan p.g.a Arsenal förmodligen spelade bort sig från att vinna PL igår efter 1-1 mot liverfools. Visst finns det en matematisk chans att dom vinner liga, men i prakiken är det i stort sett kört. Även att Man Usa i skrivande stund har 1-1 mot middlesbourgh.

Vad har hänt idag då?
Vaknade som vanligt med lätt huvudvärk och uselt humör bredvid en flickvän med ännu uslare humör och en hundvalp som alltid är skitlycklig och hungrig. Var inte direkt sugen på att gå ut och gå med jycken, men som tur är så har han samma upptäckarlust som en speedad Columbus så jag hade ganska bra draghjälp.

Har precis varit och käkat hamburgare på samma ställe för tredje dagen i rad, jag känner mig som killen i "supersize me".


Kvällen ska jag tillbringa i soffan (om jag får plats), med att skjuta små bollar gjorda av mitt navel- och tåludd. Efter det ska kanske jycken få tvätta husses fötter. Blir tidigt i säng idag för imorgon är det måndag igen och då ska man jobba.


Jimmy, jag är glad å ditt spelberoendes vägnar, komer se på med skräckblandad förtjusning medans du dras ner i en härva av spelmissbruk och prostitution för att sedan sluta som en boy toy åt en gammal rysk miljardär.

Avslutar denhär texten med ett ordspråk:
"Man behöver inte vara bög för att suga av en kompis, det räcker att man är schysst".

//Dave the man

Spelberoende

Angående mitt eventuella spelberoende.
Hur vet man när speldjävulen har tagit över din kropp? Är det när man tänker på spel hela dagarna? Eller när man spelar bort sin fru på Black Jack i Las Vegas? ELLER är det när man drömmer att man vinner 450.000 på lången?

För det var precis det sistmnämnda som hände mig i natt. Bakgrunden till detta är att jag vann 450 kr på lången igår. Detta kändes otroligt bra i.o.m att det var ca 1000 år sen sist. Så nu inatt kom då denna bizarra dröm då istället för 450 kr så var det 450.000 som sakta gled in på mitt spelkonto. Det kändes så otroligt verkligt så nu när jag vaknade fick jag en förnimmelse om att det kommer bli verklighet. Kanske idag?

Kära Bullen, betyder nu detta att jag är spelberoende? Eller är jag bara psykiskt instabil?

Kom ihåg att det inte är killen i brevet som har skrivit filmen...

// Slim Jim


HAHAHA

HAHAHAHAHAHHAHA


jim, du höjer ribban för varje dag som går. detdär är ett bevis på vår höga humornivå.


En god vän frågade om vi inte skulle skriva någonting om vår kompis, data-virtuosen danne.
Det finns inte mycket att skriva om Danne. Han är som han är:  A piece of ass you just like grab.

Våre dikussioner om danne är oändliga, men dom får ni höra mer om en annan dag.


//Dave

När man trodde att man hade sett allt..

Så såg jag detta :

image1








Som sagt

Det jimmy just skrev stämmer ganske bra angående vår nystartade festliga blogg!

Vilka är vi då?
Jag är David, 21årig världsmästare i det mesta om du frågar mig.

Jimmy?
Jimmy är Jimmy, en pojke från öland på just nu 22 år (han fyller tidigare än mig den busen)

Vi är båda två Arsenal-fans i den milda grad att vi tatuerat in något på våra kroppar där vi visar vår tillhärighet med väldens bästa lag, nämligen Arsenal.

Vi träffades när vi pluggade till fritidsledare i gamleby som för övrigt är en håla tycker jag (david) eftersom jag härstammar från gamlebys nemesis Överum:D

Jimmy återfinns just nu i Lund för tillfället där han jobbar ett tag till och jag häckar just nu i Västervik och vi träffas och har skoj alltför sällan.

ENJOY OUR BLOGG:)

Exklusivt: Jimmy och David börjar blogga!

Sådär ja, nu är den äntilgen här! JimandDave:s blogg.

Jag och min vapendragare, tillika Arsenal-broder David har bestämt oss för att vi inte vill vara sämre än att följa med i dagens bloggvåg. Denna våg som fullkomligt sveper fram i världen för tillfället. Vad kommer ni då att få ta till er från denna blogg?

- Gunners (såklart)

- Davids liv i största allmänhet

- Jimmys liv i största allmänhet

- Varför fler och fler män väljer att skaffa helskägg hellre än mustasch

+ Mycket mycket mer!

Vi hörs, Cheers!

/Lonesome Jim





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0